Sexul la micul dejun

by admin

Sexul la micul dejun

by admin

by admin

Sexul de dimineata – gimnastica mintii si trupului

In plan psihologic, sexul la micul dejun reda optimism si energie necesare orelor tumultoase care se prefigureaza la serviciu. Activeaza resursele interioare astfel ca in fata acelorasi factori stresanti, va reactiona mult mai eficient si constructiv. Este un antidot natural impotriva problemelor mentale si depresiei. Revigoreaza starea de spirit, elibereaza tensiunile acumulate, stimuleaza creativitatea, auto-cunoasterea si creste stima de sine.

Fuziunea erotica practicata la orele matinale ajuta la mentinerea sanatatii inimii, la normalizarea ciclului menstrual cand este neregulat, previne raceala, confera finete si stralucire tenului, intareste sistemul imunitar protejand organismul de diverse imbolnaviri.

Majoritatea barbatilor prefera sexul dimineata

Hormonul testosteron, secretat de testicule, stimuleaza dorinta sexuala la barbati. Cercetarile arata ca nivelul testosteronului este crescut pe parcursul diminetii. Din perspectiva biologica, putem considera ca barbatii devin inflacarati imediat dupa trezirea de dimineata. Se pare ca favorizeaza o eliberare instinctuala, necesara in mentinerea echilibrului interior, pe cand sexul practicat seara aspira la o stimulare a trairilor emotionale.

Femeile sunt mai dispuse sa faca sex seara

Activitatea sexuala la femeie necesita o dinamizare afectiva. Pentru a starni dorinta de a face sex, femeia are nevoie de o atmosfera speciala. Este stimulata prin atingere si cuvinte romantice. Preludiul marcheaza deschiderea, pofta de a absoarbe si cea mai fina particula sexuala. Crearea acestui cadru necesita timp, fapt ce ne determina sa credem ca numeroase femei prefera ca actul sexual sa se petreaca seara.

Insa, ca si in cazul barbatului, sexualitatea este coordonata de creier. Un gand, o imagine, o atingere, un vis, o fantezie modifica intreaga biochimie a organismului, inclusiv nivelul de testosteron. Astfel, momentul potrivit pentru a face sex este cel ales de cuplu. Nu exista ore prielnice pentru sex ci pur si simplu clipe pe care le creaza fiecare cuplu. Depinde de abilitatea fiecaruia de a rezona cu partenerul, de valori, principii, sentimente si respect, conditii esentiale unei relatii armonioase.

Daca partenerul nu agreaza sexul de dimineata

Desincronizarea dorintelor sexuale in cuplu este foarte frecventa. De fapt este normal sa fie asa deoarece fiecare persoana este unica, prin urmare si momentele favorabile sexului variaza. Sunt persoane care se implica in sexul de la micul dejun chiar daca nu le provoaca o placere uriasa de la inceput, persoane care adopta o atitudine pasiva si-l lasa pe celalalt sa se elibereze pulsional sau care nu accepta nici la presiunile partenerului.

  • Nu insista! Cu cat vei insista sa faca dragoste dimineata, cu atat va opune o rezistenta mai mare. Este mecanismul natural de aparare al fiecarei persoane.
  • Propune-i o dimineata din weekend in care doar sa explorati zonele erogene. Interesul nu va intarzia sa apara.
  • Comunica senzual cu ochii, corpul si cuvintele. A-i cere sa faca dragoste nu se face neaparat prin cuvinte ci mai ales prin soapte, suspine, privire, mimica. Initiativa ar putea veni chiar de la partener.
  • Capacitatea de a stapani si amana trebuintele sexuale pana in momentul unei sincronizari cu partenerul este semnul unei maturizari afective. Devii capabil sa daruiesti iubire fara a pretinde ceva in schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top