NLP Master Chisinau, 7-8 Septembrie 2013

NLP Master Chisinau, 7-8 Septembrie 2013

by admin

NLP SCIENCE organizeaza la CHISINAU incepand cu data de 7-8 Septembrie 2013 formarea de

NLP MASTER

Program intensiv de dezvoltare personala

NLP Master PractitionerDaca esti deja Practician in Programare Neuro-Lingvistica (NLP Practitioner) si doresti sa-ti explorezi aptitudinile, convingerile si valorile specifice maiestriei NLP, te astept cu drag la formarea de NLP Master din Chisinau, incepand cu data de 07 Septembrie 2013.

Ca Master NLP vei avea dreptul de a utiliza cunostintele si abilitatile dobandite pentru consultanta in domeniul comunicarii si training de scurta durata (seminarii tematice). Si reprezinta nivelul care te propulseaza catre cel de Trainer NLP.

Odata cu formarea ca Master NLP vei dispune de capacitatea de a proiecta interventii individualizate pentru un client, atat la nivelul remedierii, cat si al schimbarii generative, astfel incat acesta sa poata obtine mai multe resurse.

Formarea NLP Master Practitioner se va desfasura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile.

Modulele vor avea loc sambata si duminica, de la ora 09 la ora 17, la intervale de cca o luna. In cadrul primului modul se vor stabili impreuna cu participantii datele viitoarelor module.

Tematica formarii ca Master Practician de Programare Neuro-Lingvistica
 • capacitate avansata de raport psihologic de rezonanta empatica, pacing si leading
 • lucrul cu nivelele neurologice: armonizarea setului de valori si convingeri, dezvoltarea capabilitatilor, schimbari la nivel comportamental
 • recadrari lingvistice utilizand meta-modelul avansat, Sleight of Mouth
 • psihodiagnostic neuro-lingvistic prin utilizarea Metaprogramelor
 • explorarea submodalitatilor la nivelul competentei inconstiente
 • transformarea amintirilor dureroase si perceptiei negative asupra viitorului prin tehnici avansate de Time Line (Reimprinting)
 • comunicarea eficienta multinivelara constient-inconstient
 • gestionarea conflictelor intra si inter-psihice
 • excelenta in NLP-ul sistemic
 • capacitatea de a obtine stari de transa  (abordarea ericksoniana)
 • capacitati avansate de modelare cognitiv-comportamentala etc.

Diplome primite la absolvirea formarii de NLP Master Practitioner
 • Certificat ce ofera dreptul de a utiliza titulatura “Master Practician de Programare Neuro-Lingvistica” cu standardele si sigiliul Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP),
 • Certificat in limba engleza cu standardele si sigiliul International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP),
 • Diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP).

                     ianlp                      aronlp        eanlp

Formatorul NLP Science - Cristian GRIGORE

Sunt Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica certificat de catre ARONLP, IANLP si EANLP. Imi desfasor activitatea de psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter” Iasi, din 2002. Formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii:NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”, publicata in 2006.

Informatii cost

Taxa intregii formari este de 1500 Ron. Daca esti student sau masterand beneficiezi de o reducere de 10%.

Poti achita si in rate, la inceperea fiecarui modul.

Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro, bahnariv@yahoo.com, tel. 069 570 166 sau completand formularul de mai jos.

Top