Intorc barbatii capul dupa femei?

by admin

Intorc barbatii capul dupa femei?

by admin

by admin

Femeile vor fi mereu pentru barbati niste surse de uimire si incantare. Intoarcem capul dupa ele pe strada sau la locul de munca, pentru ca simtim ca nu putem face altfel. Numai prin existenta lor descoperim ca suntem fiinte sensibile, ori creatoare de imagini… Femeia e oglinda in care simtim nevoia sa ne descoperim calitatile, pe care adesea ne e teama sa ni le recunoastem.

Barbatii intorc capul dupa femeile frumoase. Este vorba despre o atractie fictiva, superficiala, care de cele mai multe ori nu poate fi atinsa. Si interesant este ca multi barbati nici nu doresc asta. Chiar cauta strategii pentru a-si mentine iluzia. Aceasta idee explica inhibitia pe care o traiesc unii barbati cand indrazneala femeii, pana atunci admirate, le invadeaza spatiul intim. Se retrag pentru a-si apara atractia iluzorie.

Ce-i atrage pe barbati?

Incearca un mic experiment: plimbandu-te prin Mall observa tipologia femeii dupa care intorc barbatii capul. Ai putea constata ca multe dintre ele sunt blonde sau au picioare lungi. Insa ele se diferentiaza de celelalte fete, poate mai frumoase, prin doua caracteristici, si anume, privirea si atitudinea.

Si Increderea In tine…

Femeile care depasesc cu usurinta aceste gesturi ale partenerului au o imagine de sine bine conturata. Caci competitia nu se duce cu partenerul, nici macar cu celelalte femei dupa care Intoarce capul, ci cu tine Insati. Intotdeauna vor exista femei mai frumoase decat tine. Asta nu Inseamna sa traiesti anxietati intense, deoarece reprezinti mult mai mult decat o suma de forme convexe si concave.

Fara scenarii!

Cand partenerul priveste o alta femeie, reactiile tale pot deveni usor supradimensionate. Derulezi imagini interne despre ce s-ar putea Intampla Intre ei. Imediat te cuprinde frica inconstienta de a nu-l pierde, transpusa comportamental In izbucniri nevrotice. Gesturile partenerului sunt amplificate de scenariile pe care ti le formezi In minte.

E cu mine si intoarce capul. Ce fac?

  • Sunt barbati care intorc capul dupa femei fara nici o alta intentie si barbati care le privesc cu un substrat ascuns, poate acela de a cuceri. Descopera in ce categorie se situeaza partenerul.
  • Daca este evidenta intentia lui de a merge mai departe, este posibil ca relatia voastra sa se afle in suferinta. Evaluati impreuna relatia.
  • Foloseste umorul ca arta unificatoare a cuplului, prin incurajarea comportamentului. Exclama: “chiar arata bine tipa, nu?” In mintea lui se va petrece ceva paradoxal, interdictia va fi inlocuita cu acordul tau de a o privi. Si cum bine stii, aceasta duce la lipsa de interes.
  • Adesea se acumuleaza si alte nemultumiri care rabufnesc la un astfel de gest. Nu-l pedepsi pentru alte lucruri pe care le-a facut. Daca ramai atasata de trecut, viitorul va deveni trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top