Dezbatere despre sarut

by admin

Dezbatere despre sarut

by admin

by admin

Un sarut poate spune totul despre dragoste. Saruturile romantice creaza o fuziune celesta in care cei doi isi unesc sufletele. Au puterea magica de a ne transforma. Buzele isi au propriul eros din care cu totii am gustat dulcele elixir al pasiunii. Saruturile diafane si subtile dezvaluie stadiul relatiei cu partenerul. Este cel mai senzual tip de preludiu si poate fi mai fascinant decat orgasmul.

Cand suntem indragostiti, lumea e la picioarele noastre. Ne sarutam cate o noapte intreaga. Buzele devin mai voluptoase, iar dorinta se simte pe fiecare milimetru. Doar la gandul ca buzele se unesc intr-un sarut prelung, au loc o serie de reactii in organism care declanseaza o avalansa de excitare, erectie, intarire a sfarcurilor, orgasm. Inconstient este asociat cu uniunea afectiva dintre barbat si femeie, cu daruirea totala a esentei vietii lor. Sarutul creaza intimitate, o legatura speciala superioara sexului. Implicatiile psihologice atat de profunde explica absenta sarutului in placerile erotice platite. Sexul poate avea loc fara placere, fara iubire, fara dorinta. Insa sarutul nu.

Sarutul erotic in diferite culturi

In pofida credintelor religioase si a barierelor lingvistice, sarutul este prezent in majoritatea culturilor. Cu toate acestea, el difera de la culturi in care este rece, platonic, de gheata, pana la culturi in care domina pasiunea si deliciul. Majoritatea culturilor asiatice evita orice forma de sarut in public. In Japonia, sarutul se practica doar in dormitor, considerand ca altfel se incalca bunele maniere. In Venezuela, un sarut erotic pe strada i-ar pedepsi drastic, iar in Malaiezia, legislatia interzice sarutul in cinematografe, fiind amendati cu sume de bani considerabile. Numeroare triburi africane devalorizeaza sarutul.

Parfumul sarutului frantuzesc

Majoritatea culturilor occidentale au adoptat sarutul frantuzesc. Nu mai este deloc surprinzator sa vezi cupluri sarutandu-se in parc, cafenele sau statii de tramvai. Francezii si-au castigat reputatia in arta dragostei, existand in limba franceza peste douazeci de cuvinte dedicate sarutului. Savoarea sarutului frantuzesc apropie doi straini. Stabileste soarta cuplului. Cu cat tanjesc mai mult dupa acel sarut cu o pasiune arzanda, cele doua energii diferite pana atunci, se amesteca. Esenta sarutului frantuzesc este senzualitatea cu care partenerii isi unesc buzele, transmitand ceea ce vor unul de la altul.

Afla ce gandeste partenerul printr-un sarut

Cand partenerul te saruta tandru, are nevoie de afectiune si iubire. Sarutul pasional este mai degraba o etapa a preludiului, in care doreste sa faceti dragoste. Un sarut scurt, rapid este semnul evitarii oricarei implicari emotionale in acele momente.

Nu ma mai saruta pasional

  • Comunica-i ceea ce doresti. Se intampla sa crezi ca partenerul nu mai doreste sa fie sarutat pasional. De multe ori si el gandeste acelasi lucru. Evita citirea gandurilor!
  • Umezeste-ti buzele. Studiile arata ca o serie de mesaje electrochimice sunt transmise cortexului vizual al creierului, incat in doar o zecime de secunda decodifica o pereche de buze umede gata sa fie sarutate.
  • Zambeste-i provocator. Zambetul cald sugereaza disponibilitate si deschidere. Este probabil strategia de curtare cea mai seducatoare.
  • Evidentiaza-ti senzualitatea. Rujul de buze are puterea de a incita si impresiona. Creaza o atmosfera intima care-i ofera partenerului informatii pretioase despre intentiile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top