Despre Mine

Despre Mine

by admin

Sunt Master Trainer NLP (cel mai inalt nivel de recunoastere) certificat ARONLP si EANLP. Fellow Member Trainer IANLP.

Master Coach acreditat ARONLP si EANLP. Wingwave Coach.

Trainer specializat international in managementul stresului organizational, sanatatea mintala la locul de munca.

Am inceput formarea NLP inca din 2004. Am absolvit si un al doilea NLP Practitioner certificat de Dr. Richard Bandler si John LaValle.

Imi desfasor activitatea de psiholog clinician principal si psihoterapeut la Spitalul Universitar de Psihiatrie « Socola », Centrul de Sanatate Mintala « Dr. Ghelerter » din 2002.

Am lucrat pana acum cu 8 traineri NLP de la care am invatat cat de importanta este personalitatea terapeutului in orice proces de schimbare, iar cei care m-au imbogatit interior cu adevarat sunt pacientii de la clinica, care mi-au intarit convingerea ca NLP chiar functioneaza.

Absolvent al unui Master de 2 ani in evaluare psihologica si psihoterapie (din perspectiva scolii experientiale).

Licentiat in psihologie. Licentiat in educatie fizica si sport.

Psihoterapeut specializat in Hipnoza Clinica, Psihoterapie Ericksoniana si Tehnici de Relaxare, sub indrumarea Profesorului Dafinoiu.

Stagii de specializare in psihodiagnostic (testele proiective Szondi si Rorschach), psihoterapie cognitiv-comportamentala cu Prof. Dr. Isaac Marks si Prof. Dr. Mario Di Fiorino si in sanatatea mintala cu Prof. Dr. Timo Tuori si colegii lui.

Peste 25 de articole publicate in reviste de specialitate. Am publicat peste 15 articole in revista Tonica, abordand subiecte despre sexualitate si psihoterapie de cuplu

Am participat la 30 de congrese si conferinte continand tematici variate precum psihologie, psihoterapie, NLP, psihiatrie, neurologie, asistenta sociala.

Ca recunoastere a activitatii mele profesionale am fost selectat din regiunea Moldovei de catre Prof. Dr. Heinz Katschnig si Prof. Dr. Michaela Amering de la Universitatea de Medicina din Vienna la o vizita de studiu in centrele de sanatate mintala din Austria.

Totodata am sustinut prima formare NLP in Republica Moldova (la Chisinau), formare sustinuta in limba romana. Demers in urma caruia am fondat alaturi de cateva persoane pasionate de NLP, Asociatia pentru Programare Neuro-Lingvistica din Republica Moldova (www.anlp-rm.eu).

Iar din 2010 apar in “Who is Who”, Enciclopedia personalităţilor din Romania, Enciclopedia biografica a femeilor si barbatilor contemporani cu cariera de succes din Romania, Editura Ralph Hubner, Schweiz.

One Comment

Comments are closed.

Top